Tatueringar



Har länge funderat på att tatuera mig, men har inte vågat på grund av smärtan. Själv älskar jag tatueringar och alla som har det. Tanken jag har är i alla fall två små hjärtan i nacken för mina två små systrar. Det har varit lite upp och ner senaste tiden och jag vill alltid ha dom med mig.

Sedan har musiken funnits i mitt liv sedan jag var liten. Dock har jag tänkt att ha tre noter på foten, uppe vid ankeln. Vad tycker ni om det?

Kramizar på er

Lajv



HÖSTLAJV!
Gud jag längtar så mycket till lajvet! Det är första gången jag ska lajva så det ska bli spännande. Har redan hittat på en rolig roll att spela. Hon heter Hildur Petersdottir, en fattig bondflicka som blir bortgift till en rik elak man.. Så då flyr hon bort från honom och kommer då sedan till byn där själva ljvet är. Där händer det sedan massa spännande saker. Vad tycker ni om klänningen förresten? Köpte den på Gotland. Jag älskar den.

Kramizar på er!

Paramore


Jag har hittat min nya drog

I stop the whole world,
I stop the hole world from turning into a monster
eating us alive
Dont you ever wonder, how we´d survived?
But now that youre gone, the world is ours


En bra kväll

Min och Annes Awesomekväll har varit just det- Awesome! Det känns jätteskönt att umgås med henne, det är väldigt lättsamt och vi har alltid kul. Min mobil mobar mig fortfarande genom att inte ladda upp bilder.. Men dom får komma senare då. Torget är redan inringat i galler för spelningen med Sherlock Brothers imorn kväll. Ska bli jättekul, gammla Enköping esteter.
Så Kramizar på er så länge!

Night With The Girls



Ja så här såg kvällen ut igår. Det blev ingen promenad men vi hade väldigt roligt ändå! Kändes bra att vi kunde ses alla FYRA den här gången. Skönt snack vi hade om allt möjligt, jag Frankrike, Amandas trip till USA, lite Albanien med Kajsa och hemma mys hos Maria.

Kramizar på er

The Lazy Song



The Lazy Song med Bruno Mars
Passar asbra med min och Annes fina dag! Plus att vidion är sjukt rolig!
Kramizar på er!

Flum!



Jag och Anne har myspys i sängen!

Kramizar på er

Skoor!



Jag och Anne hittade världens snyggaste skor!
Vad tycker ni?
Kramizar

Bra och dåligt



Det roliga är att jag ska åka ner till GÖTEBORG och träffa min pojke! Det dåliga är att min mobil ska tydligen bli OBRUKBAR någongång de närmaste dagarna pga en massa saker.. Då försvinner mina tågbiljetter.. inte rikigt lika roligt. Men men, det löser sig på ett eller annat sätt, jag får ta en gammal mobil helt enkelt.
Just nu väntar jag på att Anne ska komma hit. Det kommer bli fett mys! <3

Kramizar på er

The Girls






Massor av gammla bilder på mina fina tjejer! Träffade Kajsa och Maria idag - Amanda var tyvärr inte med idag, men det kommer fler dagar. Vi tog en fika på Fabian Flinks och kollade runt på lite kläder. Hittade även presenter till lillasyster som fyller år snart. <3 Tack för en trevlig dag tjejer, härligt att få prata och bara vara lite.
Kramizar

The Storm



Nu sitter jag här hemma - äntligen! Det blåser rätt reält utanför måste jag säga!
Jag tänker inte försöka berätta om den senaste timmen och hemvägen.. Det blev fel på allt helt enkelt. Skönt att vara hemma, nu sitter jag här i soffan med en bra bok i knät. Den är på Enelska, jag brukar aldrig läsa böcker på Engelska men den här fasnade jag för.
Ta hand om er
Kramizar

vi tänder ljus



Det blåser och stormar här hemma men våra grannar i Norge har det nog lite värre.
Tänd ett ljus för de vänner och familjer som lider <3
Kramizar på er

Flickan del 3

Flickan vaknade upp med ett ryck. Hon satte sig upp och stirrade på en man i svart i kåpa. Så mindes hon. Vandraren, han hade hjälpt henne från soltaterna.Han satt på samma sten och tittade in i elden, precis som han gjort när hon somnade. Han tittade upp och nickade mot henne. Hon märkte att hon höll hårt i tygstycket. Flickan var tvungen att glänta på tyget för att se till att det låg kvar. Det gjorde det. Hon reste sig upp och tackade mannen och sprang sedan sin väg.

Efter några kilomter såg hon två män i uniform går omkring i skogen. Vad var..? Soldaterna!Snabbt gled hon in bskom ett träd. Var dom kvar!? Dom måste stannat i skogen när de inte hittade henne. Varför gav det inte up? Hon vände tvärt om och sprang åt andra hållet.

- Hallå! Där är hon! Ropen hördes och hon kastade en blick bakåt och fick se femton soldater springa bakom henne. Hon ökade på stegen.Hon sprang upp för en sluttning och i farten rev hon armen på en gren. Plötsligt försvann alla träd omkring henne, och hon stod ute på klippan.

Himmlen var alldeles klar blå. Hon gick fram till klippans kant och tittade ner. Vågorna smällde våldsamt upp på klippväggen. Rösterna kom närmare och hon vände sig hastigt om. Nu stod hon med ryggen mot vattnet. Soldaterna klev ut på klippan, en efter en. Dom stod helt stilla. Vinden slet i hennes långa hår och den trasade kjolen fladdrade runt hennes fötter. Det fanns bara en sak att göra. Långsamt vek hon upp det blå tyget och tog fram dolken. Hantaget var i guld, och det silverfärgade bladet var en aning böjt. Hon tog ett djupt andetag. Det här var det ända rätta. Ingen skulle kunna få den nu. Hon satte bladet mot magen, och tröck till. Sedan drog hon ut den och släppte den över kanten. Med ett leende på läpparna föll hon baklänges, ner mot vågorna.

The End.

Det kommer en del två, kanske.. senare.

Vad tycker ni?

Kramizar


Fun

Det är så mycket saker jag längtar till som händer i veckan. Jag och Anne ska ha mys och askul på Onsdag när hon kommer till mig. Vi ska kolla på SHERLOCK BROTHERS som kommer till sin gammla hemstad Enköping och spelar. Fri entre kan det bli bättre? Senare om två veckor kommer våra kära pojkar upp till oss, det kommer bli jättekul. Visa dom Enköping.. det lär gå snabbt.

Kramizar på er <3


Those Dansing Days

Those Dancing Days - Fuckarias

Okej jag är väldigt dålig på att lägga in dagens låt! Har ni hört om dom här? Det måste vara ett av världens coolaste tjejband. Fem unga kvinnor som startade ett band 2005. Dom har spelat på bland annat Umeå Open, Hultsfredsfestivalen, Peace and Love mm. Riktigt härliga tjejer och jag hör alltid deras låtar när jag är inne på HM! Det här är min favorit låt med dom. Lyssna och njut!

Kramizar


Flickan, del 2

Hon hörde soldataerna dundra in i gläntan och när det med plaskande steg tog sig över bäcken. Genom lövverket bakom  buskarna såg hon hur vakterna stegade fram till vandraren. Mannen stod med rak hållning och visade inga tecken på rädsla eller osäkerhet. Han stod med ryggen mot henne och höll sin stav i handen. Flickan hörde vakten fråga om han sett en flicka i lång klänning i närheten. Vandraren talade med låg stämma så hon hörde inte vad han svarade, men han pekade med handen åt väst. Tack och lov. Vakten srek någonting och sedan sprang de därifrån. Mannen stod stilla en stund för att vara säker på att dom var borta. Sedan vände han sig om och gick fram till elden. Flickan kom fram från sitt gömställe. Vandraren pekade på filten och hon slog sig ner utan ett ord. Själv satte han sig på en liten sten intill elden. Det kändes så konstigt, tänkte hon medan hon lade sig ner på den bruna slitna filten. Hon visste ingenting om den här mannen. Ändå litade hon på honom. Flickan kom på sig själv med att tänka på att han inte sagt sitt namn. Inte heller hade hon. Det kändes bra. Sedan somnade hon.

Fortsättning följer senare idag!

Kramizar


Novell: Flickan

Hon springer genom skogen. Hon hör rösterna från de ropande soldaterna bakom henne. Hennes bruna långa hår fladdrar i vinddraget medan hon springer. Hon får lov att vika undan grenar för att inte få dom i ansiktet. Flickan håller hårt i det blåa tygstycket. Dom får inte ta det. Dom får inte ta det.. Flickan hade hört en historia en gång, om ett föremål som alla ville ha men som ingen hittade. Efter år av sökanden i böcker och papper hittade hon den tillslut. Men folket i kungariket hade även de fått nys om föremålet. Nu höll hon den tätt intill kroppen medan hon sprang. Kjolen på hennes mörkblåa klänning fladdrade runt hennes ben. Plötsligt fastade den i något. Hon flämtade till och vände sig om. En gren. Hon slet loss kjolen och det blev ett hål i klänningen. Åhh nej! Hon hade inte tid med det här! Rösterna från vakterna hördes fortfaradne men det var längre bort. Hon hade ett försprång på någon minut. Hon fortsatte springa längre och längre in.

Plötsligt stannade hon. En liten bäck med klart vatten rann genom skogen. På andra sidan bäcken stod en man i svart kåpa. Han tog av sig huvan och hon stirrade bara på honom. Hon visste vad han var. Han var en utan Vandrarna. Hon hade aldrig träffat någon, bara hört om dom. De folk som lämnade sina byar, hem och familjer- om dom nu hade några för att vandra världen och lämna det gammla bakom sig. Det fanns något med religion bakom det också. Legenden sa att de inte gillade kungens regler och sättet att se på gud. De hade en annan syn på saker och ting och blev trött på allt tjaffs. Dom var rätt sällsynta. Och nu stod hon här, öga mot öga med en av dom, med soldater från kungariket jagande efter henne. Hon höll krampaktigt hårt i det blåa tygstycket. Mannen tittade medlidsamt på henne. Han hade rynkor runt mun och ögonbryn. Hans hår var vitt av åldern och i handen höll han en trästav.

- Vad har du där mitt barn? hans röst var mörk och sträv när han talade.

- Något som.. tillhör mig, fick hon fram tillslut. Mannen nickade tankfullt. Det fanns ett tryggt lugn hos honom, som fick flickan att känns tillit till honom.

- Föröker någon ta det ifrån dig?

- Ja. Nu var hennes röst klar och stark. Han nickade igen och gjorde en gest med handen som visade att hon kunde ta sig över. Flickan tog ett skutt över bäcken, och landade med ena foten i vattnet. Mannens starka hand var snabbt där och drog upp henne.

- Tack, sa hon hon tittade på platsen bakom honom. En liten eld knastrade i det sena dagsljudet och bredvid låg en filt och ett vattenskrin. Plötsligt hörde hon det igen. Ropen från soldaterna, hon vände sig om för att börja springa men mannen hejdade henne.

- Stanna du här. Så ser jag till att dom håller sig borta. Flickan vände sig om och tittade misstänksamt på honom. I hans blekblå ögon fanns inget elakt eller hotfullt. Hon tevekade och mannen gjorde en gest mot några buskar längre bort, flikan gick dit utan att tveka. Hon höll fortfarande hårt i det blå tygstycket.

Fortsättning följer..

Kommentera gärna vad ni tycker om varje del! :) <3

Kramizar


Kalender

Dina saker säger väldigt mycket om din personlighet, jag tycker sådant är väldigt viktigt och roligt om inte annat. Därför köpte jag mig denna snygga dagbokskalender! Den verkligen skrek EMMA!! Vad tycker ni?

Kramizar


The City

 

 

Det första som jag ser när vi går drottninggatan fram är en stor grupp människor, som fotar någonting. Gissa vem det var? Maria Montezami! Fotades med massa folk, lite roligt. Vi börjde dagen med god glass! Sedan blev de lite kolla in i butiker, jag köpte bara en enkel blå T-shirt i form av att den var bekväm. Amanda köpte lite tyg till en klänning hon ska sy, och lite smink. Maten var jättegod! Förrätt - vegetariska vårrullar och sedan kyckling med jordnötter. Smarrigt!

Kramizar på er! <3

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Zigge

Måste bara lägga upp på min kusin söta lilla Zigge! Han väckte mig i morse genom att springa runt i sängen, nosa på mig och gnälla lite. Tur att han är söt!

Mysfrukost!

Gick och lade mig väldigt sent igår kväll - eller morgon kanake man ska säga satt uppe till halvett och pratade med min kära pojkvän på facebook. Lite jobbigt att han bor i Göteborg!
Har nu sovit första natten hos kusin Amanda, vi vaknade både två inatt av att regnet bröt lös och verkligen slår ner över balkongen. Det var faktiskt rätt mysigt att sova till det sen. Så när jag vaknar får jag se en rykande het tekopp på sängbordet och frukosten i soffan blir pannkakor! Det är lycks! Jag har en väldigt snäll kusin måste jag säga. Idag ska vi in till Stockholm och shoppa lite och ha en allmänt tjejdag bara vi! Det ska bli jättekul!
Kramizar på er

Im running again

Okej det blir ingen bild eftersom min dator inte vill ladda upp dom.. Men nu har jag ätit kycklingsallad i tre dagar - ett tydligt tecken på min lathet plus att mamma har gjort hur mycket som helst! Det tar ju aldrig slut! Dessutom åt jag en i skål med sked! Lite vana från Taize kanske? Jag äter aldrig någonting med sked! Jo okej glass, men det äter jag sällan, kakor är godare!

Är för tillfället hos min kära kusin, vi har ätit väldigt god mat oh kollat på en väldigt bra film. Just Go With it. En film med Jennifer Aniston och Adam Sandler - om du vill ha dig ett gott skratt kolla på den! Mår så otroligt bra för tillfället. Var ute och sprang en runda igår kväll för första gången på evigheter. Känner mig otroligt fräsh faktsikt!

Snart ska jag sova så godnatt på er!

Kramizar! <3


Hundvakt



Jag har nu dött i soffan ett tag och kollat på dåliga program på tv i brist på annat! Fick även veta alldeles nyss att jag ska vara hundvakt till våran sötnos imorgon. <3
Dock en annan sak som bara är drygt är att min dator dummar sig och inte vill lägga in mina bilder på datorn.. det gör mig något sur. Därför blir mina inlägg lite sena..
Kramizar

Saknar



You just light up my life
I miss you <3

The Fray


The Fray med låten Syndicate lyssnade jag mycket på i bussen på vägen hem från Frankrike.
En låt som påminner mig om en person som betyder väldigt mycket för mig <3

Baby close youre eyes, dont opend til the morning light

En bild på mig

Ja, jag lovade er ju en bild på mig, så här har ni en. Hoppas den duger. Annars om morgonen: Vaknade upp runt elva och låg kvar i sängen till tolv. Jag har fortfarande inte kommit in i någon bra sömn rythm efter den långa och hemska bussresan hem. Det är jätteskönt att vara hemma men jag saknar alla människor jag träffade där borta. Men nog om det! Idag kan jag inte träffa min kära vän Anne som det var tänkt, hon är fortfaradne sjuk. <3
Ikväll blir det träning som gäller! Gud så jag saknat box passen under veckan som varit. Så nu är det bara att köra hårt.
Sedan ser jag fram emot helgen då jag får träffa min kusin!
Kramizar på er! <3

Lord Bateman


Lord Bateman. En jättefin Irlendsk folksång som Jim Moray gjort ännu finare om jag får
säga det själv. Det är hur många verser som helst så ni får de tre första.
Kramizar

Lord Bateman was a nobel lord,
Anobe  lord of high degree
He put himself on board a ship,
Some foreign land he would go see

And He sailed east and he sailed west
Sailed in to proud Turky
But he was taken and put in prison
Until his life grew quite weary.

And in their prisons they grew a tree,
They grew it stout and grew it strong,
And he was chained all by the middle
Until his life was almost gone.

Kärlek



I wanna wake up where you are <3
Om två veckor ses vi igen

Kvällspromenad

 Jag, mammsen och lillasyster tog oss ner till Bresse stadens lilla strand för att fota lite och allmänt bara vara. Det var jätteskönt, låg på en filt ett tag och lyssnade på musik. En bra kväll om jag säger så! <3
Kramizar

Haha

Haha! Jag har fått en kommentar om varför det inte finns några bilder på mig. Svaret är här - jag undviker bilder på mig eftersom dom blir så hemska! Men okej, jag ska se vad jag kan göra! Jag lovar er några bilder!
Kramizar

Taize


Matkön i stekande sol!


Random folk som sitter och äter


Jag, Anne, Esther och Janine två tyska tjejer vi träffade
har dekorerat våra skor :P















Taize

Här har vi då biler från resan, och mina kära grupp med folk från Sverige och Tyskland. Ett härligt och galet gäng med bra åsikter och delningar om både det ena och det andra. Vi sitter på en mur nere i byn och har väldigt fin utsikt över Frankrike.

 

 


Hemma!

Hemma i Sverige igen! :D Jag har haft det jättehärligt i Taize men det är skönt att vara hemma. Träffade många härliga människor och på kvällarna var det världens ös med dans, sång och massa musik. Har ni inte varit i Taize - åk dit! Det är en häftig upplevelse. Lite bilder från resan kommer senare!
Kramizar

Godnatt

Jag har just sett en underbar film som heter Eat Pray Lova. Värd att se om du har skilt dig, skulle vilja resa och se världen och kanske möjligtvis hitta kärleken av en händelse!
Men godnatt på er mina vänner, vi ses om tio dagar!
Kramizar

Naglar

Haha min lillasyster har dekorerat mina naglar :)





















Njuter av dagen



Just nu sitter jag bara här, lyssnar på musik och bara njuter av en bra dag. Imorgon åker jag till en kompis och sedan blir der bussresa! Jag saknar er från sommarkyrkan: Emil, Anne, Freja och Ludvig, vi har verkligen sjukt konstig humor! Jag älskar er alla! Vi ses snart! :D
Jag blickar mot framtiden med er <3
Kramizar


Min Beskyddare

Han flyger där, över trädtopparna
Han beskyddar mig från allt ont
Han vaktar mig, och väntar
på mig att bli hans <3

Escape The Fate


Måste bara lägga ut en bild på killarna ;)
Kramizar


Escape The Fate - Ashley

Jaa jag Älskar Musik än en gång! Jag tycker även att en dagens låt skulle passa in! Jag har lyssnat väldigt mycket på Escape The Fate och dom här killarna tycker jag förtjänar en plats på bloggen. Jag har en favorit låt: Ashley - jag har verkligen knarknat den låten :P


Ridge!

Lilla sötnosen är här! De har lekts lite och gått promenad. Jag, mamma och syrrorna har ätit sen lunch tillsammns och just nu kollar vi på Gossip Girl i brist på annat!
Kramizar och en nosepoke till Anne <3

Sovmorgon

Jag sov länge idag - till tolv bara för att jag kunde. Så nu blir det en sen frukost, och jag menar frukost för jag kan inte äta mat på morgonen. Så det där med brunch är lite svårt för mig :P Igår så fick jag fina naglar med hjälp av min lillasyster - kommer blider på det senare.
för övrigt måste allt vara klart till Taizeresan idag! Packning, mat på bussen - Vi kommer åka buss till Frankrike i 36 timmar - måste växla pengar till euro mm mm. Jag kommer vara borta i en hel vacka så jag kommer inte kunna blogga någonting. Men när jag kommer hem får ni fina bilder! <3 Till Taize dit jag ska, levar man väldigt enkelt så det finns inte datorer och jag och den svenska gruppen som jag åker med kommer antingen att sova i tält eller en barack. Förhoppningsvis barack, annars blir det rätt blött när det regnar - det blev det förra året. Min kompis som låg bredvis mig då var den ända vars plats och packning inte blivit blött och vi sov tjugotvåstycken tjejer i samma tält. Tre eller fyra av dom tjejerna kom från Ukraina tror jag.
Ni får inte sakna mig för mycket!
Kramizar! <3

Vovven! <3

Så måste ni ju få en bild på våran älskade lilla vovve Ridge <3
Han är världens snällaste, utom möjligen mot katter :P
Här har vi en bild när han är valp!


Här har vi snyggingen nu!






Idolerna

Jag kollade igenom lite gammla bilder och hittade den här! Jag var med min mor i Stockholm, vi bodde på Clarion Hotel samma hotel som de här idol typerna. Helt plötsligt ser jag Jay, Minnah och Geir i Hotel lobyn. Väldigt trevligt så jag passade på att ta en bild! Nyvakna och söta tycker ni inte?


Kort hår

Så min influensa attack verkar gå över och jag har nästan packat klart allt till Taize. Annars idag har jag tagit det väldigt lugnt, det ända jag har gjort i stort sätt är att jag klippte mig.. vilket jag ångrar för det blev jättekort. Jag grät i en timme när jag kom hem.. Jag ska aldrig mer klippa mitt mig! Så nej jag tänker inte lägga upp någon bild. Nu ska jag och lillesyrran kolla en film och äta pizza!
Kramizar

Suck..

Gissa vad jag upptäckte imorse? Att våran lilla vovve har tuggat sönder min nattskena.. Jag hade dumt nog dörren öppen till mitt rum och den låg i min necessär som också var öppen och låg på golvet. Så nu är det bara att gå till tandläkaren för att skaffa en ny..

Rödhårig!

Här kommer bilden på min nya röda hårfärg!
Jag valde att tona det med Country Colors, Vad tycker ni?


Bra musik

Angels and Airwaves

Jag måste bara skriva lite om mina två favoritband för tillfället. Jag älskar ju då musik, kankse just därför jag valde att gå den linjen. Paramore är helt underbara och Hayley verkar vara en cool tjej och hon har världens snyggaste hår. Just nu är det dock rosa tror jag. De här killarna, låter helt fantaksit plus att dom är rätt snygga! Kram

Paramore, bästa punkbandet<3



Solo

Sitter sjuk hemma och lyssnar på Evanescence, jag måste säga att jag älskar henne. Hon har helt underbar röst. Jag läste en Solo tidning för ett tag sedan och läste frågan: Vilka tre kändisar skulle du bjuda på middag? Skulle jag brjuda tre kändisar på middag skulle det vara Hayley i Paramore jag älskar hennes röst - det är det bästa punkbandet som finns har jag och en kompis kommit fram till. Den andra personen skulle vara Andreas Roman, en helt fantastisk författre - tycker jag - som skriver fantasy romaner. Den sista personen skulle nog vara Mikael Persbrant. Jag vet att han är helt dum ihuvudet men det verkar inte spela någon roll vad han gör eller hur skitigt han beter sig- alla älskar honom ändå! Jag träffade honom på Stadsteatern när jag praktiserade där, jag sa i stort sätt bara hej. Men det var lite roligt.  Vilka tre kändisar skulle ni vilja bjuda på middag och varför?
Kramizar på er! <3

Underbara sommarjobb

Så, har nu avslutat ett underbart sommarjobb. Vi har haft jättekul! Tänk att få betalt för att titta på film, sjunga och spela pain(t)ball. Har varit jättemysigt dock fick jag fina blåmärken av den där jäkla paintballen! Det blev det tidiga mornar och sena kvällar, då gick man väll och lade sig runt halvtvå, att gå upp halvåtta nästa dag och dessutom sjunga på det blev lite jobbigt.. Vi hade en medeltids dag för några barn som var jättelyckad, några bilder från det hamnade i Ep såg jag sedan. På onsdag blir det ridning hos Anne med några andra kompisar, det ska bli roligt. Sitter och tittar på mina syrror ju nu och inser att vi är så sociala när vi umgås.. alla tre sitter med varsin data i knät..


Här är den extremt snygga bilden från painballen..


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0