Lite tid

Förlåt mig! Det kommer inte så många inlägg just nu och har inte gjort det senaste dagarna. Det beror på att vi inte har fått vårat internet än.. Men om max en vecka! Då kommer det mer grejer!

Kramizar på er så länge! <3

En favorit



Jag är världens störsat boknörd jag vet. Jag läser  hur mycket börcker som helst och ärna flera stycken samtidigt. Så vad gör man en kväll när man inte har något annat för sig? Jo man tar fram en filt, gör en kopp te tar fram en bra bok och hittar en säng. Mys! Annars kan boken bytas ut till en film och sängen till en soffa men tet är ett måste!

My new room




Var och kollade på lägenheten idag med mamma - för första gången. Det var ett tag sedan vi fick den om vi säger så. Det här är i alla fall mitt nya rum. Jag gillar det. Det kommer bli jättemysigt när jag är klar med det. Färgen på väggarna är dock GRÄSLIG! Men det ska målas nästa vecka. Så imorgon blir det bära grejer så det blir en tung helg!

Kramizar på er

Tung dag





En tung dag i skolan slutar med en kopp varm latte i soffan tillsammans med en bra film. Hur skönt som helst!  Medan regnet plaskar på utanför.

Kramizar på er!

Killswitch





Killswitch Engage, måste tacka min vän Anne för det. Det var hon som först skickade denna låt till mig. Så det är ditt fel att jag lyssnar på dom! Haha ett mycket bra fel...

Dom är ett matalcoreband, som växlar med att köra snabba och långsamma melodier och en sångare som ibland skriker och ibland sjunger vissa stycken. Det gillar jag mest.

Kramizar på er! <3

Latte och Bålsta



(ber om ursäkt för tidigare bilder som hamnat fel, och sedan tagits bort.)

Det har varit en chill skoldag. Haft två lektioner och en och en halv timme håla mellan lektionerna. Så jag och tjejerna satte oss och fikade lite mackor och godis i Cafeterian.

Fick stressa som tusan till bussen sedan, men kom till slut till lilla Bålsta. Blev mottagen med kramar från både Ina och Noa. Pratade, åt godmat och lyssnade på musik. Haft en mysig kväll helt enkelt!

Kramizar

Sovmorgon

Så skönt det var att ligga och dra sig i sängen! Börjar sent idag och har tre lektioner. Så jag har hunnit med massor på morgonen, som att kolla på Vakna med The Voice. En mysig skön morgon. och efter skolan blir det Bålsta!

Kramizar!


Bästa dans filmen



Step up 2 The Streets jag vet inte hur många gånger jag sett den! Värt att kolla in alla snygga moves tycker jag, och den är mycket bättre än ettan.

Längtar sjukt mycket tills dansen i skolan börjar. Det kommer bli grymt, dock gör vi inte sådana här roliga grejer, men det är kul i alla fall.

Kramizar!

Over My head




Over My head
Shes on youre mind

The Fray - som sagt Fray är min kärlek. Dessa killar är ett Amerikanskt band som spelar Pianorock/alternativ rock. Dom bildades 2002 i Dever, Colorado. Deras största hit är How to Save a Life, och flera av deras låtar har spelats som bakrundsmusik i serier som Grays Anatomy, Scrubs och One Three hill.

Dubbelt så snyggt




Bilder från dagen med maddevännen inne på Lindex

Två snyggingar i hattar, två är ju dubbelt så snyggt? Eller?
En söt lejopardmössa på barnavdelningen. Jag har nästan lust att köpa den, den var väldigt skön! Lite liten kanske.. men det är inte så noga!


Kramizar på er! <3

Ny design

Vad tycker ni om min nya design? Själv blev jag hel nöjd! Det blev lite mer sofistikerat, det var lite det jag var ute efter. Men nu ska jag sova! godnatt!
Kramizar!

Huvudvärk!



Nu är huvudvärken tillbaka. Beror nog mest på att det är så lite luft i vårat lilla vardagsrum.. trots att alla fönster och dörrar är öppna. Ska nog ta mig en kvällspromenad och dricka några hinkar vatten, så blir nog allt bra igen. Orkar inte ta massa Ipren, försöker undvika alla jäkla piller. Sedan blir det sova och tagga inför skolan igen.. Like I sad, beautiful things never last.

Kramizar på er

Veronika



Det ekar över hela staden
Ohh något stort på gång
För det är kö från gatan upp till hallen

Jag har aldrig riktigt varit bra på att skriva svenska låttexter. Men någon som är det är Håkan Hellström (Utan dina Andetag) och Veronika Maggio. Jag är väldigt mycket för Amerikanska, vilket blir lite krock med tanke på att man läser engelska i skolan.

Men enligt mig har Veronika en speciell fin röst och hennes texter är roliga och fulla med härliga små rim. Hon visar att man kan sjunga om i stort sett vad som helst. Denna låt, Välkommen In och 17 år är två favoriter.

Med mig och musik lyssnar jag verkligen på allt. Typisk Emma musik är nog The Fray som jag fastnat för tack vare min vän Anne. Men nu blir det mer musik!

Kramizar

dance



Kollade runt lite på Youtube, på lite olika dansklipp, så hittade jag en länk till Uppsalas Studio - K - Streetdance. Låter lockade. Nu vet jag precis vart studiebidraget ska gå till.
Feel the rhythem and move with it.

vi hörs!
Kramizar!

Here we go again



Here we go agian, almost everything is packed. I think this is going to work out, and be better. I hope so. This appartment is smaller, and still close to school and everything. I have some good thoughts about it. Hoping for a future there with my sisters. Take care.
// Love Emma

En dag kvar



Efter en lång dag av shopping i Västerås (där jag hittar bättre än min mamma) blev det lite flum och mys i soffan. Helt okej, jättehärligt att umgås en hel dag med familjen, det var ett tag sedan.

Min andra kära systers födelsedag närmar sig snart också - och jag har hittat en fin present, något hon garangterat inte har! Något annat som närmar sig är skolan! Imorgon klockan kvart i nio ska jag träffa mina klasskompisar igen och hårt arbete ligger framför mig. Ser inte riktigt fram emot allt som skolan erbjuder men men. En ledig dag kvar och den ska utnyttjas!

Kramizar på er

Ljudet av regn



Ja när jag hade sagt att jag skulle gå och lägga mig, gick det kanske tio minuter innan jag inser att jag faktiskt inte är trött längre. Gatorna är helt tomma och allt som hörs är smattret av lätt duggregn mot fönstret. Väldigt mysigt att somna till ljudet av regn. Prova det någongång!

Kramizar

Goodnight

Okej, now its time for bed! Im exhausted, and its only half past ten! Im too tired to think straight so the writing will have to wait untill tomorrow. For you, all my friends outside of Sweden I´ll write in English sometimes. Its fun to mix the languages! Here is a Swedish sentence for you to look up!

Vad ska jag ha för skor på mig idag?

Goodnight and slepp tight!
// Love Emma

Start Again



Okay, to all my friends around the world, I am writing in English. This is a really small picture I know, but for a cuple of months ago, I Googled the word Angels. And I found this picture. I was inspired at ones. This is a picture of ttwo Angels, and the girl is dead. But in my story I want a human girl, and an Angel - a man- to fall in love. And yes as you can see in the picture shes gonna die. Sad enough.

I love to wright novells and they never really get finished. So why not try to finish one more when I have the time? I dont know why I took a break from writing, I guess that I get bored after a while and want to write about someting else. Thats why my stories never get finished. I have three novells that ARE done. Thank god. So now Im gonna to back and write untill my fingers bleed! And maybe you get to read them sooner.

Bye for now!
// Emma

The best in a dream



Tänkte dela med mig av lite favorit klipp. Jag älskar dans i nästan alla former och Shakira är en imponerande person. Det måste vara väldigt roligt att vara koreograf när man jobbar med henne, jag menar hennes begränsningar inom dans vet jag inte om dom finns.

Själva låten i sig tycker jag inte är jättebra, rätt uttjatad. Men rörelserna - PERFEKTA. Killen måste också få beröm, han är helt otroligt. Jag kan titta på den här videon i evigheter. Utan ljud dock. Titta och njut.

Kramizar!


Västerås




Lillesyrran med shoppingkasse i handen. Hittade lite fina grejer, som ett par skitsnygga jeans som faktiskt passade på en gång! Jag brukar få rota runt innan jag hittar några jag trivs i.

Sedan är det ju ingen riktigt shoppingtur om man inte fikar. Jag och lillesyrran delade på detta. Jag skämde bort mig med en Latte. Rätt onödigt egentligen, när man kan göra det hemma. Skummad mjölk, det är inte så svårt, men ibland ska man man skämma bort sig själv.

Kramizar

nya im yours



Alla har ju hört Im Yours med Jason Mraz, och nu har hittat ännu en Im Yours som kanske inte är lika uttjatad men en ännu härligare kille! Det är en väldigt härlig sväning låt som passar i sommar. Dock börjar ju sommaren ta slut nu..
Men här har ni Ron Pope hoppas ni gillar hans röst lika mycket som jag :)

Kramizar på er <3

Efter regn kommer solsken






Ja vad vore livet utan mina vänner? Att bara finnas där och ge någon en kram kan vara allt som behövs.
Tack för att ni finns vännerna mina. Ni gjorde min dag <3

Kramizar

Nu då?

Jaha.. nu då? Igår eftermiddag hade jag jättekul med tre kompisar. Drog ner till parken med filt fika och en fotboll. Kommer lite bilder på det senare någon gång.. min dator är fortfaradne dum.

Vaknade kl åtta imorse med svårt att andas på grund av min fina förkylning. Låg kvar i sängen en stund innan jag gick upp. Har mest kollat på tv och packat lådor till flytten. Det blir nog bra när allt är färdigt. Just nu är saker lite ostabila. Hat tagit en varm dusch och lyxade till det med årinpackning. Nu är syrrorna här och  vi myser i soffan. Nu ska det lagas mat och kollas film senare. <3

Kramizar

Tell me its over



Tell me its over, I still love you the same

Ja, I see life go away, fading away lika a mist
Why could you not just tell me?
Im dead
I just died
But I will rise again

Finns ingen ork

Okej... jag är helt död. Blev sent igår kunde inte somna förrän vid två kanske. Allt jag gör är att springa runt och diska och städa hela tiden. Jätteroligt. Jag är sjukt rastlös och har tråkigt men jag orkar heller inte göra något. Måste handla.. också men jag orkar inte. Usch har ni kännt så här någongång? En massa saker man måste göra men bara inte orkar just idag? Så känner jag just nu.. Hm sova låter lockade.

Vi hörs lite senare
Kramizar

Usch!!



Nyss sett Wrong Turn två.. Usch jag hatar sådana filmer! Blod blod blod.. plus att mördarna är kannibaler och äter dom! Usch!

Mys på köksgolvet



Kommer in i köket och titta vad jag hittar! Min vän Anne (smeknamn Satan) ligger på golvet och myser med min vovve. Söta dom e!

Kramizar

Bakning!






Citron Cupcakes med chocklad glacyr

Receptet kan du hitta på Recept.nu

Här kommer bilderna fån bakningen! Medan vi tjejer bakade kollade killarna på Torkel i Knipa.. gud vad jag hatar den filmen.. Den e störd. Medan muffinsen var inne i ugnen gjorde vi glacyren. Den blev jättegod! Men när glacyren och allt var klart så såg dom så tråkiga ut. Så med lite strössel på så blev dom sjukt söta, och väldigt goda. dock blev några lite missbildade och små men men.. det ska ju synas att det är hembakat eller??

Kramizar!


Sa du sten?



Jag och Satan gick in på Elisabeths Delikates affär för att köpa någon god skum läsk. Och det här hittade vi. Sten. Det ser verkligen ut som stenar dirket plockade från marken! Men dom gick och äta, mjuka lakris stenar. Härligt!

Kramizar!

Nyttig frukost..!







Killarnas frukost består av 4,5 liter cola, någon äcklig nutella grej, bröd och fluff..
Det skriker socker!! Jag nöjde mig med två Ipren för att bli av en stark huvudvärk
Nu ligger Anne, Simon och Tobbe och mår illa i soffan av för mycket fluff som de aldrig mer vill se!
Haha säger jag bara! Nu blir det mer bakning :)

Kramizar på er

Tråkigt väder



Sämst tråkigt väder som hållt i sig i två dagar! vad gör man då denna tråkiga dag? Jo man bakar! Jag och Anne letade upp ett gulligt recept i boken 500 Muffins och hittade Cup cakes! Mmm kommer bli gott!

Kramizar på er

Kupe



Godmorgon! Vaknade vid halv tio men har legat kvar tills nyligen, orkade inte ligga kvar i sängen längre magen skrek efter frukost! Så jag hittade en tidning - Kupe - och de brukar vara rätt tråkiga men jag började ändå bläddra i den, och gissa vad jag hittade? Jo de här sidorna. En spalt från en kille som kommenterar musik vilket var rätt intressant att läsa. Jag gillar absolut hans åsikter om vissa band. Sedan en reklam sida om West Side Story- som ska vara som en modern version av Romeo och Julia. något jag skulle vilja se!

Kramizar på er

Dålig självkänsla



Jag tänker fortfarande på det där med bilder på mig på bloggen. Det är faktiskt så att jag inte tycker om de bilderna oftast. Men andra ser ju inte mig som jag ser mig själv. Någon som har hjälpt mig väldigt mycket med min självkänsla är mina närmaste vänner och min pojkvän Tobias. Genom spontana komplimanger och beröm från flera håll börjar jag tycka om mig själv och min kropp. Men det går som sagt i vågor. Det gör det nog för dom allra flesta. Men nu skiter jag i det, folk vill väll se hur personen ser ut som bloggar och här har ni mig. Det är liksom sak samma, det är så här jag ser ut och det kan jag inte ändra på. Men jag har alltid haft svårt med mig själv på bild och i allmänhet, har varit mobbad i flera år och när jag kom upp i gymnasiet ändrades massa saker. Jag ser mig själv som en väldigt glad och flumig person och jag vill gärna att folk ska tycka om mig. alla vill väll bli omtyckta eller har jag fel?

Vill även passa på att tacka för de snälla kommentarer jag fått om min hårfärg! Jag blev jätteglad och glömde helt bort att säga tack! Färga på bara om ni gillar det. Är så trött på personer som säger "men hon/han härmar mig" Är inte det bra? Det betyder att dom gillar ens frisyr eller klädstil. Så kör hårt!
Kom ihåg att vara dig själv. För alla andra är redan upptagna.

Kramizar på er

Hämtning





Vi går tillsammans på en väg ingen vet vart den leder. Ingen vet hur framtiden ser ut.

Står på tågstationen med Anne, kanske ska säga Satan istället eftersom det numera är hennes smeknamn. våra killar gav henne det i Taize för dom tyckte hon var elak helt enkelt haha. NU väntar vi bara på att tåget ska komma in och sedan bär det hem till mig.

Kramizar på er

My best friend





Jag och Anne har haft det väldigt roligt under dagarna som varit. Flumade hemma hos mig och drog ner på torget och lyssnade på Sherlock Brothers! Jag tror jag har en video på dom någonstans.. härliga killar som försökte göra lite för mycket på scen.. som att typ sångaren försökte få upp bassisten på axlarna samtidigt som han spelade.. vi filmade alltihop och hade oss ett gott skratt sedan när de föll i en hög på scen. En mycket intressant kväll!

Kramizar

Flygpost!



Igår fick jag ett vykort från min vän Kristina från Tyskland. Hon har också varit i Frankrike en vecka så jag blev lite överraskad när ett vykort låg på köksbordet! Härligt glad jag blev. Jag ska skriva tillbaka och tacka henne.

Kramizar på er så länge

Rastlös



Jaa just nu har jag bra allmänt tråkigt! Dagen har varit jättemysig med familjen och en och annan hundpromenad och nu är jag bara sjukt rastlös.. det blir nog en film och sedan sova!

Godantt på er
Kramizar

Saknar min vän



Mer sola idag och bara ta det lugnt. Saknar min lilla vän Anne, men kanske träffar henne ikväll. Nu ska jag äta god mat och slappa mer i solen!

Kramizar på er

Det spelar ingen roll



Jag hör hört denna låt väldigt mycket på radio men aldrig sett själva videon. Och jag säger fortfarande att jag älskar Shakira! Det spelar ingen roll vad hon har på sig eller vilken frisyr hon har - hon är alltid lika snygg! Hon har en speciell röst och hon kan röra på höfterna! Hon är född till dansare det bara ÄR så.
Jag måste säga att den personen som korugraferat dansen till Did it again är underbar. Båda två gör det helt fantastikt, önskade jag kunde åstakomma något åt det hållet.

Kramizar

Vill bli brun!



Ännu en varm dag, jag och Mickis låg och solade ungefär hela dagen. Vi hittade även två långa hopprep och förökte hoppa dubbelhopprep.. det funkade sådär så det gick bli solstolarna igen!
Just nu kollar jag på BONES och sedan blir det en promenad hem.

Kramizar

Varmt!



Godeftermiddag mina vänner! Jag låg i sängen till ett bara för att det var skönt och på mitt dagliga schema har jag.. ingenting. Så jag tar och ringer min lillasyster så vi se vart dagen tar vägen!
Kramizar

Vi leker



Först måste jag skriva ut min saknad i mitt långa blonda hår.. Jag saknar det grymt mycket! Lite löjligt men vem är inte? Nu är det bara låta det röda gå bort och låta håret växa.. en lång tid.
Det roligaste idag måste varit när jag och Mickis hoppade kråkan på garage uppfarten idag. Haha det har jag inte gjort på länge, vi hade väldigt kul i alla fall. Plus en anna kul grej som jag är stolt över, jag fick min mobilräkning idag. På 55kr! Jag känner mig väldigt duktig!
Nu har jag suttit och tryckt i mig mackor och te med mamma till en bra film. Nu kanske jag ska ringa ett samtal.. <3

Kramizar på er

Hollywood Undead



Oh yes har vi dom, Hollywood Undead. Ett helt grymt band, väldigt nice att ligga och lyssna på när man solar.

Slutsålt





Göteborg har en jättebra affär vid namn Rock House - där kan du hitta varenda band som finns på en T-shirt. Plus en del mer saker. Då såklart ville jag ha en tröja med Paramore men fanns det? Nej. Dom var slut. Min pojkvän skrattade lite retsamt åt mig eftersom han inte alls gillar underbara Paramore. Men jag kontrade med att om tröjorna är slut, betyder det att folk köper tröjorna eftersom dom gillar dom. Helt enkelt! Men jag får väll vänta ett tag tills dom kommer in igen.

Kramizar

Bulletproof



Min kära kusin visade mig en låt för ett tag sedan som hon har börjat droga. Jag gillar nog mest refrengen om jag ska vara ärlig. Hon har en rätt jobbig röst mren låten är okej att lyssna på.

Shorts


Ja har man inga jeansshorts och måste hålla sig till sin budget ett tag så gör man som jag gjorde. Hittade ett par gammla jeans och klippte av dom. Bara det att sedan upptäckte jag att gylfen är trasig haha. Väldigt sexigt.. men jag hittar säkert några snygga knappar i mammas sylåda så blir dom son nya!

Kramizar <3

Nytt och frächt



Fyra härliga dagar nere i Göteborg hos pojkvännen, lite tråkigt att komma hem till lilla enköping.
Införskaffade i alla fall lite nya kläder till garderoben.

Kramizar på er

RSS 2.0